"IL RICHIAMO DELL’ANIMA"

Il nuovo libro di Florim Zeqa (Con traduzione in lingua albanese)

IL_RICHIAMO_DELL_ANIMA.jpg

E’ stato recentemente pubblicato il libro "Il richiamo dell’anima", scritto da Florim Zeqa, a prosecuzione della sua prima opera, "Il riconoscimento ritardato", pubblicato da Lena Graphic a fine ottobre dell’anno scorso. Si tratta di una raccolta di scritti pubblicati dall’11/02/2014 all’11/05/2015 dal giornale Bota Press e dai portali Kosova info, VOAL-Zeri i shqiptareve, Gazeta ora, Shqiptari i Italise, International Web post, Toskana press, Standardi.eu, Revista Drini, ALBwebTV, Zemra Shqiptare, Rugova press, Akllapi.net e Tetova sot.

cms_10062/2.jpg

"Il richiamo dell’anima", oltre a testimoniare un periodo specifico, è un richiamo sincero e diretto alle anime imprigionate affinché possano liberarsi dagli usurpatori della libertà, dagli avidi e sottomessi del potere.

cms_10062/3.jpg"THIRRJE NGA SHPIRTI"

Këto ditë doli nga shtypi libri "THIRRJE NGA SHPIRTI" e autorit Florim Zeqa, i cili është vazhdimësi e librit të parë publicistik "NJOHJA E VONUAR", botuar në "Lena Graphic" në fund të tetorit të vitit të kaluar. Ky libër është përmbledhje e shkrimeve të botuara nga data 11.02.2014 deri më 11.05.2015 në gazetën "BOTA PRESS" dhe portalet; Kosova info, VOAL-Zeri i shqiptarëve, Gazeta ora, Shqiptari i Italisë, International Web post, Toskana press, Standardi.eu, Revista Drini, ALBwebTV, Zemra Shqiptare, Rugova press, Akllapi.net dhe Tetova sot.

"THIRRJE NGA SHPIRTI", përveqse një dëshmitar i një periudhe kohore, është thirrje e sinqert drejtuar shpirtërave të robëruar për t’u liruar nga uzurpatorët e lirisë, puthadorët dhe lakmitarët e pushtetit.

http://akllapi.net/

Redazione

Tags:

Lascia un commento<<Pagina Precedente | Stampa | Torna Su


Meteo


News by ADNkronos


Politica by ADNkronos


Salute by ADNkronos


App