Cultura

Kësaj_radhe_manifestimi_u_organizua_pak_më_ndryshe_se_herave_të_tjera_

Kësaj radhe manifestimi u organizua pak më ndryshe se herave të tjera.

Qindra kosovar nga provinca e Trevisos dhe nga regjioni i Venetos ishin tubuar në sallën e emigrantëve në Musano di Trevignano për të festuar gjashtë vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Leggi tutto

Kësaj radhe manifestimi u organizua pak më ndryshe se herave të tjera.


FFF_–_Festival_de_la_fiction_française

FFF – Festival de la fiction française

Les écrivains Yasmine Ghata et Nahal Tajadod à Venise

Leggi tutto

FFF – Festival de la fiction française


FFF_–_Festival_de_la_fiction_française

FFF – Festival de la fiction française

le scrittrici Yasmine Ghata e Nahal Tajadod a Venezia

Leggi tutto

FFF – Festival de la fiction française


Cronache_dal_Belgio

Cronache dal Belgio


Leggi tutto

Cronache dal Belgio


Contenuti disponibili: 114

<<Precedenti - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

<<Pagina Precedente | Stampa | Torna Su